Da vi havde gæster i lørdags forsøgte jeg mig med Ditte Ingemanns Galette. Denne opskrift, er fra alt for damerne, men Ditte står også bag bloggen the food club som jeg aldrig bliver træt af at besøge.
Jeg er ikke så gode venner med tærtedej, men denne mere rustikke en af slagsen passede mig så fint.
Vi måtte erstatte gedeosten med smuldret feta, fordi vi handlede i sidste øjeblik og den lokale Rema 1000 lå ikke inde med fast gedeost, som egentlig skal bruges, hvis man følger opskriften.
Vi tilføjede desuden lidt serrano på toppen på nogle af "tærterne" så der også var lidt til kødspiserne.
Jeg smagte ikke dem med skinke, men de andre smagte så godt og de var meget nemme at lave mens gæsterne var der, fordi vi havde lavet fyldet og dejen i forvejen og så var det bare at samle og bage dem.
Tilbehøret var blomkåls cous cous og rødvin. Enkelt og godt.
Det ser jo helt fantastisk ud.
SvarSletHilsen Gitte
Det ser super lækkert ud :)
SvarSletLækkert! Skal vidst til at bruge Dittes blog lidt mere. selvom jeg sad totalt fast i reklamerne
SvarSlet